5 gode grunner

2017-11-02

Noen strikker, noen trener, noen ser på TV. Fritiden vår er dyrebar, og her er 5 grunner til at jeg velger Forever på min fritid.

1. Produktene - grunnen til at jeg ble kjent med Forever Living

Jeg ble tipset om noen produkter som kunne være til god hjelp da kroppen min trengte det som mest for noen år tilbake. Produktene virket og jeg bruker dem fast den dag i dag. Fantastisk å gå fra en kronisk diagnose og blåresept, til å være tilnærmet frisk og helt uten medisiner!

Og når jeg først hadde blitt introdusert for produktene, og oppdaget hvordan jeg kunne kjøpe inn hverdagsprodukter av høy kvalitet til innkjøpspris, ballet det på seg. Idag bruker jeg kosttilskudd, proteinpulver, dusjsåpe, håndsåpe, shampo, balsam, kuldekrem, massasjelotion, lipsyl, bodylotion, hudpleie-produkter, reisesett med toalettsaker, tannkrem, eteriske oljer, oppvask-og rengjøringsmiddel, aloe vera gelé og aloe vera spray enten daglig eller med jevne mellomrom. Blant annet. Barna mine bruker kosttilskudd for barn og såper uten mange skumle tilsetnings-stoffer. Og så har jeg faste kunder med et spenn fra fitness-produkter til tannkrem og etterbarberingsvann.

 

2. Menneskene jeg blir kjent med og jobber i team med

Det er noe spesielt med mennesker som ønsker å få til noe eget, noe stort, som ser uante muligheter. Slike mennesker får frem det beste i meg. De som raust deler av egne erfaringer, de som deler sine historier som ikke alltid er solskinnshistorier, men som er årsaken til at de valgte å gripe en mulighet som dukket opp gjennom Forever. I Forever jobber man sammen i team, og alle har noe igjen for å hjelpe andre til å nå sine mål. Det finnes ikke noe større tilfredsstillelse i mine øyne enn å være en ressursperson for noen andre. Å være rundt mennesker som virkelig vil ditt beste, som ser potensiale i deg, som får deg til å reflektere, det betyr utrolig mye for meg.

I Forever spiller det ingen rolle hvor du kommer fra, eller hvilken bakgrunn du har fra yrkeslivet. Alle har sine grunner til å velge å jobbe med Forever. Det er helsearbeidere, frisører, daglige ledere, barnehageansatte, lærere, sosionomer, psykologer, rørleggere, kontormedarbeidere, selgere og noen har også fått muligheten til å returnere til arbeidslivet på grunn av Forever. Det spiller heller ingen rolle hvilken religion, seksualitet eller hudfarge du har, eller om du besto videregående eller om du har noen hull i CV-en. Alle har noe å bidra med i teamet, alle er likeverdige. Det er verdier jeg setter høyt.

 

3. Alt jeg lærer om business og har nytte av

Gjennom Forever har jeg hatt en enorm selvutvikling, fordi det jobbes med mye med mindset og mentaltrening, for å bli bedre kjent med seg selv og finne ut av hva man ønsker ut av livet sitt. Jeg har fått tilgang til online kurs og forelesninger med noen av verdens beste coacher og mental-trenere, noe jeg har hatt et enormt utbytte av. På alle Forevers arrangementer er det forelesninger om alt ifra hudpleie til utviklingen i internasjonal business. Det er ukentlig, og til og med daglig, påfyll gjennom online webinarer med tema som sosiale medier, kosttilskudd, helse og trening. Blant mye mye mer. Jeg ser på denne investeringen av tid på dette som min "videreutdanning", selv om jeg ikke skal skrive noe hjemmeoppgave eller møte opp til eksamen. Jeg har ikke noe lang utdannelse, men når jeg nå i voksen alder har funnet et firma innen helse og livsstil, som attpåtil er verdens største aloe vera-firma og finnes i over 160 land, ser jeg at jeg får enormt mye kunnskap om noe som virkelig interesserer meg.

 

4. Firmaet med det store hjertet

Forever Living er som jeg nevnte, verdens største aloe vera-foretak med egne plantasjer, fabrikker og lager. Til neste år har firmaet 40 års jubileum. Det finnes ca 10 milioner selvstendige forhandlere i verden, i mer enn 160 land. Alle forhandlere har de samme forutsetningene til å komme så langt de vil, så lenge de bruker tid og jobber hardt for å sine mål. Det er mulig å kvalifisere seg til 2 gratis luksus-reiser i året, der alt dekkes av Forever, og alt er for 2 personer. Jeg var selv så heldig å få muligheten til å være med på en slik tur til Dubai i april i år, og der fikk jeg for alvor se for en stor forskjell Forever gjør for mange. Her var det 12000 forhandlere samlet fra hele verden. Uforglemmelig, og jeg har gåsehud enda.

De som jobber på Forevers plantasjer og fabrikker, jobber 4 dager pr uke, men får betalt for 5. De har helseforsikring for hele familien, og Forever dekker ting som skoleuniform til de ansattes barn. Det er ikke en selvfølge overalt for å si det mildt! Forever har en egen veldedighetsorganisasjon som heter Forever Giving. (se mer på forevergiving.org). Forever Giving jobber tett med andre hjelpeorganisasjoner, som feks barnesykehus og organisasjonen Rise Against Hunger som sender store rasjoner med mat til steder i verden som trenger det aller mest. I år har Forevers forhandlere pakket over 2 millioner matpakker for Rise Against Hunger, og jeg har selv vært med og bidratt. Det gir en enorm mening! 5. Mitt fristed Som jeg skrev i ingressen, så har vi alle noe vi liker å holde på med på fritida. Og fritiden vår er dyrebar. Noen liker å trene, noen strikke, lage mat, danse eller male. Og du verden, vi har også mye "dødtid" som jeg kaller det, der vi intetsigende glor på TV, surfer på telefonen eller gjør ting vi ikke egentlig får så mye igjen for. Det å ha noe å gjøre, der man kjenner at tid og sted ikke eksisterer, det er veldig bra for vår mentale helse, viser det seg. Vi er i nuet, uten å fokusere på fortid eller fremtid. Jeg har lært å bli svært selektiv på hva jeg bruker tida mi på, selv om jeg i år har hatt et vanskelig og tøft år, der energien og mitt vanlige pågangsmot ikke har vært som vanlig. Men da har det vært desto viktigere å gjøre det jeg vet jeg har godt av, selv om det ikke nødvendigvis har vært i store mengder. For meg har Forever blitt så stor del av livet mitt, at jeg gladelig ofrer TV-serier og en hel del annet. Nei, det betyr ikke at jeg har planer om å slutte i jobben, men jeg ønsker å vie store deler av min fritid på noe som gir MEG stor glede, mestring og mening!