Luksuspleie til føttene på budsjett

2018-07-22

Det er alltid godt å unne seg egenpleie, men å gå på spa kan være en kostbar affære. Her får du oppskrift på et fotspa du kan gjøre hjemme!

Forevers hudpleieprodukter er basert på førsteklasses aloe vera, og kvaliteten er virkelig i verdensklasse! Har du et utvalg av produktene i hus, er det veldig mye de kan brukes til. De er drøye i bruk, og koster ikke mye i forhold til hva du får for pengene! Dét er en av mange fordeler med direktesalgs-bransjen, vi slipper å forholde oss til flere mellomledd som skal ha sin del av "kaka". Som forhandler bestiller jeg produktene direkte fra Forever Livings hovedlager i Europa, og så leveres de ut fra meg til deg som kunde. Mange ledd og penger spart! 

Det er svært sjeldent jeg unner meg å dra på hudpleiesalong, det er kanskje sånn for deg også? Men så er det jo utrolig deilig med egenpleie, og nå i disse ferietider er det jo ekstra tid til å senke skuldrene og skjemme seg litt bort. 

Vår fotspa-oppskrift er virkelig i vinden for tiden, og vi får mange bilder inn fra folk som koser seg med føttene i balje, et magasin og noe godt å drikke. Vi elsker å se produktene våre i bruk på den måten <3 

Her er oppskrift på et enkelt, men nydelig fotspa: 

Du trenger 

Heat Lotion

Aloe Scrub

Aloe Vera Gelly

Aloe Propolis Creme

En balje med lunket vann 

Plastposer og ullsokker

Start med å massére inn føttene med Heat Lotion, før du setter føttene i baljen med varmt vann. Senk skuldrene, les i et blad eller ei bok og ha noe godt for hånden. 

Skrubb så føttene varsomt med Aloe Scrub, før de tørkes med håndkle. 

Smør føttene inn med Aloe Vera Gelly, ha plastpose rundt foten og kle en ullsokk over. La virke i 5-10 minutter. 

Massér inn overflødig Aloe Vera Gelly, og avslutt med Aloe Propolis Creme. 

Nå har du babymyke føtter og lav puls! 

Det er alltid hyggelig å gjøre dette sammen med noen, kanskje med venninnegjengen eller din kjære? 

Ønsker du å bestille denne pakken? 

Da får du med en balje, et inspirerende magasin og ei fotfil. I tillegg får du med oppskriften på fotspa og informasjon om hva hvert enkelt produkt kan brukes til i hverdagen. 

Alle produktene er familievennlige, og kan brukes av alle mellom 0 og 150 år :) 

PRISEN PÅ PAKKEN ER KR 850,-

Gratis frakt og levert hjem til deg på døra!

Ta en titt i min nettbutikk: www.myaloevera.no/stinesenja