Karamellisert banan med havsalt og kanel

2018-07-24

Denne desserten kan du fort bli hekta på! Men det er ikke så farlig, for selv om den er vannvittig god, er den ikke så veldig usunn.

Jeg er svak for søtsaker, gjerne kombinert med havsalt eller kanel. For en stund siden ble jeg introdusert for en himmelsk god dessert, som både sukkerfri og tilsatt havsalt og kanel. 

Og den tar 10 minutter å lage. Nå kan du virkelig imponere familien eller gjester!

For godt til å være sant? Prøv selv, her er oppskriften: 

Til 2 personer: 

2 bananer

1 ts kokosolje

Havsalt 

Kanel 

En dæsj honning, gjerne fra Forever Living. Les mer om den her: https://www.foreverliving.no/category/kosttilskudd-og-naering/forever-bee-honey

Som vanlig når jeg deler oppskrifter, er det meste "på slump". 

 

FREMGANGSMÅTE:

Skjær banan opp i skiver

Varm opp kokosolje olje og honning i stekepanne, rør godt hele tiden. 

Ha i havsalt og kanel. 

Deretter steker du bananskiver i blandingen, på begge sider, til de er karamelliserte. 

Du kan gjerne spise dette sammen med is.

Men den kan også blandes med feks mager vanilje-kesam. 

NYT!