OM MEG

Hei og velkommen til min nettside!

Jeg heter Stine, er snart 40 år og bor på Senja i Troms. 
Jeg har delt omsorg for mine 2 barn, og bor landlig og rolig til i bygda Vangsvik. Herfra driver jeg for meg selv, og det er mye takket være Forever Living at jeg i dag kan være min egen sjef. 

På denne siden vil du finne mye nyttig om aloe vera, helse og livsstil, og du har også muligheten til å bestille fantastiske produkter, innenfor kategorier som kosttilskudd, hudpleie og hverdagsprodukter. 

Jeg har jobbet som forhandler av Forever Living Products i litt over 3 år. Det er lite i forhold til at foretaket i 2018 hadde 40-års jubileum, så jeg gleder meg stort over å få være en del av fremtidens Forever Living Products. 

Forever Living er verdens største dyrker og produsent av aloe vera. I Skandinavia har Forever Living eksistert i snart 21 år. 

Jeg brenner for aloe vera fordi jeg ser uttallige eksempler på hvor stor betydning denne magiske planten har for folk sin helse. I tillegg er det mange, inkludert meg selv, som har skapt en jobb med stor frihet gjennom å være forhandler og team-leder i Forever Living. 

Det er helt uforpliktende og gratis å registrere en kundekonto her på siden, og ta gjerne direkte kontakt med meg om det er noe du lurer på! Jeg veileder deg gjerne om bruken av produktene.

Alle produkter har 90 dagers fornøydhetsgaranti!