HJEM

Leve lettere handler om 

Sunn livsstil - Hverdagsgleder - Inspirasjon - Stressfri sone 

Holistisk livsstil med fokus på fysisk og mental helse


Kontakt meg

Jeg heter Stine, og er gründeren bak Leve lettere. På denne siden håper jeg du finner masse inspirasjon til en lettere hverdag.


Hva er en sunn livsstil for deg?


For meg er en sunn livsstil ikke bare kosthold og trening, men også å ta vare på sine relasjoner, å oppleve å ha en meningsfull jobb/hverdag og å ha det godt med seg selv.


På min blogg som du finner i hovedmenyen, skriver jeg om det som får min hverdag lettere, og kanskje finner du glede i det jeg skriver om?


I min webshop finner du fantastiske aloe vera-baserte produkter til hele familien, som kan brukes i hverdagen. Du finner også produkter som kosttilskudd og FIT-program, hvis du ønsker å endre på din livsstil eller forbedre din helse.


Aloe vera har vært brukt til innvortes og utvortes bruk i tusenvis av år. Det ryktes av selveste Cleopatra brukte aloe vera for å pleie sin skjønnhet. Så det er slett ikke så dumt å teste ut hudpleie-produktene av høy kvalitet, og se hvordan huden din reagerer.


Alle produkter som bestilles har en fornøydhetsgaranti på 90 dager.  


Terskelen for å ta kontakt med meg skal være lav, så jeg håper du ikke nøler med å spørre meg om det er noe du lurer på!


Jeg ønsker deg en nydelig dag <3


Klem, Stine.